Newcastle Upon Tyne


I onsdags åkte ett gäng från samma kurs jag går till Newcastle för att besöka en musik konferens, Music Futures hette själva konferensen som hölls på The Sage, vilket är en stor arena vid ån i Newcastle. Byggnaden är täckt av glas och speglar av reflektioner från himlen, hur fint som helst (Bilder på The Sage ser ni om ni skrollar ner). En fick dessutom träffa massa inspererande männsikor från industrin medans man minglade och lyssnade på deras föreläsningar.
Resan generellt var väldigt händelserik kan man säga, så minnena man fick från denna stad kommer man minnas i en lång framtiden!
<

Cyprus - Ayia Napa 2015


Åkte till Ayia Napa med Sandra innan tredje året (det absolut sista!!!) av uni började, vi helt spontant bara ville iväg och beställde resan två dagar innnan avfärd. Med all-inclusive och varmt väder hela veckan levde vi livet! Så tänkte dela med lite av resan nu när vädret är så grått och tråkigt hela tiden, speciellt i denna stad. Vet inte riktigt hur Sverige har haft det väder vis, men hoppas det har varit lite bättre än vad det har varit här.
Bilderna är tagna med mobilen, så dom är väl lite ur proposition men det är inget att bry sig om. :)
 
Himla fin stad och hotellets läge va väldigt lokalt med. Trevlig personal och go matt med väldigt goa drinkar!
Definitivt ett ställe en borde besöka! :)
<

Autumn in London


Two worlds of London, there is the busy city life and in the middle of it you have all the different parks that provide parts of the nature life. Great for walking and take a pause in from the city rush!
Nu när hösten är här så har staden fått lite mer färg i sig, med alla löv som ändrar färg och sätter färg på gatorna medans det gråa vädret med börjar bli mer och mer normalt i vardags livet. Denna dag var en sådan typisk höst väder, då solen var framme men helt plötsligt börjar det regna och efter ett tag så kom solen tillbaka. Inte undra på en blir sjuk hela tiden!
<