Birthday Trip to Amsterdam


För någon vecka sen så kom jag hem och upptäckte ett brev på min säng och i det brevet visade det sig att vara en resa till Amsterdam från min kära flatmate Fatma! Så mellan den 22 och 25 Maj drog vi iväg på ett litet äventyr till den lilla staden som har mycket att erbjuda. Staden var väldigt fin och alla dammar runt om hela staden gjorde det helt klart mysigare. För att vara en liten stad, motstående vad London är.., så hade Amsterdam ändå något nytt från alla kanter och hörn! Helt klart en stad man måste besöka någon gång i livet!

 Tack så himla mycket åter igen till Fatma för denna födelsadags present, verkligen en resa man kommer komma ihåg! :)
xxx
 
<

Advendure in Hackney & Kings Cross


Halloj!
För några veckor sen, då det fortfarande var kyligt ute, så var jag med två av mina roomies på ett litet äventyr till Hackney och sen en annan dag va jag iväg med en av mina rommies till Kings Cross, vilket har mer att erbjuda än den kända tågstationen! Så kvälls bilderna är tagna där ifrån, medans bilderna som är tagna under dags tid är ifrån Hackney! :)
 
 
 
 
 
Har snart bott här i tre år och det finns så många fler ställen att se.. Kanske borde ta och se allt innan det blir försent!
Until next time, ha det gött! :)
<